Nie jesteś zalogowany na forum.
Michał Stasz zostaje w Karpatach
W sobotę o godzinie 11 sparing na Legionów z Glinikiem Gorlice.
Wiadomość dodana po 6 h 15 s:
A 20.07 zagramy sparing ze Strugiem Tyczyn.
Nie bardzo rozumiem jak to jest możliwe może wy mi wytłumaczycie kosmos nowotaniec będzie miał w jedną drużynę 4 lidze i drugą w okręgówce jakoś dadzą radę a Krosno takie miasto i się nie da coś z tym zarządzaniem nie jest okej
Kamil Duda przenosi się z Karpat do Stali Kraśnik
Za Nowinami. Podają, że 20.07 Głogovia ma sparing z Karpatami i również w tym samym czasie sparing ze Strugiem Tyczyn. Może zespół podzielą na dwa składy?
Odnośnie jeszcze tego co pisze @ds iż cosmos ma dwie drużyny a my nie. Wydaje mi się że została zaprzepaszczona szansa,gdy wycofywała się z rozgrywek ligi okręgowej drużyna Markiewicza. Na jej bazie mogli grać juniorzy oraz rezerwowi z pierwszej drużyny Karpat, którzy akurat nie mieścili się w podstawowym składzie.
Dokładnie tak jak piszesz gdyby się działacze dogadali to można byłoby stworzyć drugą drużynę na odpowiednim poziomie ligowym i taką drugą drużynę Karpaty powinny mieć
Kamil Radulj zostaje w Karpatach
Żeby była piłka musi być kasa. Myślałem że szansa na rozwój będzie po awansie do 3 ligi. Niestety zespół który zagrał pierwszą rundę odbiegał znacząco poziomem od rywali. Zespół który grał rewanż pokazał się z dużo lepszej strony.
Jak pomyślę że na jesień ograły nas w Krośnie takie potęgi jak Sieniawa, Radzyń czy Wiązownica to odechciewa mi się takiej piłki.
Na razie pozostaje budowa zespołu ma 4 ligę. Po transferach (Czop, Radulji) mam nadzieję na górną część tabeli i jakieś mile wyniki z zespołami typu Jasło czy Sanok.
Karol Wajs zostaje w Karpatach
Ciekaw jestem kto na bramce no i ewentualnie kto w jego zastępstwie a może Mati wróci z tego co piszą na FC w tym tygodniu ma być co najmniej jeden transfer bo narazie mamy tylko jeden bo Kamil się w to nie wlicza a pozostało 4 tygodnie teraz już nie będzie tłumaczenia tak jak było że dostaliśmy awans późno i mało było czasu na szukanie kogoś teraz już powinny być konkrety aby drużyna się zgrała czas nagli ale poczekajmy
Ostatnio edytowany przez ds (2024-07-11 12:57:32)
Z zespołem trenuje sporo zawodników. Myślę że szkielet zespołu już jest. Najtrudniej będzie znaleźć jakiegoś wartościowego napastnika.
No No dobrze że trenuje wielu zawodników tylko pytanie co to za zawodnicy jak oni są wartościowi bo czytając stronę Podkarpacie live i tam aż 9 zawodników z Karpat odchodzi i trzeba ich zastąpić z zawodnikami wzmocnieniami a nie tylko młodzieżowcami bo ona będzie ciężko no ale czekaj ale czekamy na kolejne wzmocnienia
Wiadomość dodana po 01 min 25 s:
No No dobrze że trenuje wielu zawodników tylko pytanie co to za zawodnicy jak oni są wartościowi bo czytając stronę Podkarpacie live i tam aż 9 zawodników z Karpat odchodzi i trzeba ich zastąpić z zawodnikami wzmocnieniami a nie tylko młodzieżowcami bo będzie ciężko no ale czekamy na kolejne wzmocnienia
Tych odejść będzie znacznie więcej. Był komentarz na Fejsie że obecnie nie trenuje żaden zawodnik zagraniczny. Tak więc oprócz wypisanych na Podkarpacielive jest np. Sula czy Djolu.
Był ten komentarz że będziemy budowali młody zespół. Tak więc do kilku doświadczonych zawodników jak Radulji czy Stasz dojdzie pewnie kilku juniorów. Mamy powroty z Wiśniowej. Teraz sprowadzono Czopa. O bramkarz też coś pisali w komentarzach. Jest ten Pasterczyk. I jacyś bramkarze z juniorów chyba. Myślę że trzon zespołu już jest
Wiadomość dodana po 27 min 08 s:
P.s. i oczywiście Wajs. Zawodnik z dużym potencjałem. Myślę że w tej 4 lidze może być modnym punktem zespołu.
Ostatnio edytowany przez xcv (2024-07-12 08:14:12)
Dominik Pasterczyk zostaje
Ze strony Glinika Gorlice. Sparing Karpaty Krosno - Glinik Gorlice 2:4. W Gliniku grali min: Krawczyk, Fundakowski.
No i z tego co piszą Stasik też tam odchodzi
A szkoda. W 4 lidze Stasik był jednym z lepszych piłkarzy. W 3 wyglądał trochę słabiej. Poza tym miał kontuzje. Mimo wszystko jak na poziom w 4 byłby dla nas ważnym zawodnikiem.
Na stronie Podkarpacia liv w transferach piszą że do Karpat Krosno przychodzi Mikołaj Janusz. Ostatnio grał w Nafcie Jedlicze. To 19 letni zawodnik. W meczu z Teslą Stropkov strzelił bramkę dla Karpat.
Grzegorz Gierlasinski wraca do Karpat
W sobotę lub niedzielę/ dzień i godzina jeszcze nieustalona/ sparing ze Strugiem Tyczyn.
Wiadomość dodana po 18 h 32 min 15 s:
Młodzi zawodnicy:Białogłowicz, Łukaszewski i Paczkowski w kadrze Karpat Krosno. Budujemy młody zespół który będzie walczył przy wsparciu kilku doświadczonych zawodników. I wg mnie bardzo dobrze.
Dobrze, tylko pytanie do dalej?
Przerabialiśmy to już kilka razy. Młodzi zdolni będą szli wyżej (Knap, Dziadosz).
Satysfakcjonuje nas jako miasto średniak 4 ligi?
Z drugiej strony jak mamy osiągać takie wyniki jak rok temu w 3 lidze to może lepiej bawić się w amatorkę w 4 lidze? Na pewno zdarza się w 4 lidze jacyś słabeusze którzy dostaną kilka bramek. W 3 lidze nawet słabeusze jak Sieniawa czy Orlęta prezentowały solidny poziom i nie łatwo było z nimi grać.
Fundakowski z powrotem w Karpatach. Jeszcze żeby wrócił Krawczyk i będzie towarzystwo wzajemnej adoracji.
A co to za sparing był dzisiaj?
Ma być dziś informacja na stronie Karpat
No właśnie wczoraj byłem obok stadionu i trafiłem na sparing. Widziałem pierwszą połowę. Sporo młodych zawodników. Niektórzy dość przydatni. Niektórzy nie za bardzo na ten moment zdolni do gry na tym poziomie.
Z tego co widzę to chyba na drugą połowę wszedł mocniejszy skład że starszymi piłkarzami.
Ogólnie poziom radosny. Dużo miejsca do gry. Ustawienia które można skontrować. Dla kibica 4 liga może być przyjemniejsza do oglądania bo jest więcej składnych akcji.