Nie jesteś zalogowany na forum.
Strony: 1

Pierwszy mecz sezony 2018/2019 w IV lidze inauguracja na Stadionie przy ulicy Legionów

Na 90 minut piszą, że mecz na stadionie MOSiR przy ul. Bursaki ?
O co chodzi?

Ten rywal to dla mnie czarna magia, jak cała liga zresztą. Nie wiem jak w ogóle może wyglądać pierwsza 11. Pewnie w bramce Krawczyk na skrzydle Sikorski. Nie widziałem oficjalnego info o powrocie Zycha. Nie wiem czy ktokolwiek jeszcze został Fundkaowski, Kolbusz? Może po dzisiejszym sparingu jakieś składy się pojawią.

O kadrze Karpat nie wiemy nic...
Ceny za bilety ustalone, ale żeby coś o drużynie oficjalnie poinformować to już nie łaska. Powielane błędy z tamtego sezonu o braku komunikacji z kibicami.

O kadrze Karpat nie wiemy nic...
Ceny za bilety ustalone, ale żeby coś o drużynie oficjalnie poinformować to już nie łaska. Powielane błędy z tamtego sezonu o braku komunikacji z kibicami.
Kadra będzie liczyła 23 zawodników.Wśród nich zabrakło dzisiaj wyjątkowo Króla.

Tabela po 1. kolejce wygląda bardzo przyjemnie.. ![[dblpt])](http://www.karpatykrosno.oxn.pl/upload/oxn_pl/karpatykrosno/smilies/[dblpt]).png)

Oby tak już zostało do ostatniej kolejki. ![[dblpt])](http://www.karpatykrosno.oxn.pl/upload/oxn_pl/karpatykrosno/smilies/[dblpt]).png)

Wygrana cieszy ale wbijmy sobie do głowy, że rywal był bardzo słaby, a nie my tacy mocni. Ciężka praca na treningach i będzie dobrze. Więcej chłodnej głowy polu karnym i mogło być i 6:0. Mniej kombinowania, tylko strzał. Bardzo pozytywnie zawodnik z nr 11 bodajże Czelny chociaż za próbę wymuszenia karnego to trener powinien mu dupe zlać solidnie, niech się uczy gry a nie symulki. Trochę martwi to rozgrywanie z bramkarzem przy lepszym rywalu to może być nieszczęście.
Co ciekawe lub nieciekawe frekwencja nie odbiegają dziś od tej 3 ligowej, chociaż warto zauważyć że całkiem sporo przyjezdnych.

Była walka na boisku i ciekawa gra do przodu.
Rywal zagrał bez pomysłu, fatalne boki obrony, praktycznie każda akcja przechodziła skrzydłem pod ich pole karne.

Bardzo słaby rywal. Przepaść w stosunku do tego co grały zespoły w 3 lidze.

To jutro zaczynamy rundę rewanżową meczem ze Stalą Gorzyce. Sędzią głównym naszego meczu p. Jakub Koza z Dębicy.

Niestety po słabym meczu przegrywamy ze słabą Stalą Gorzyce 2:0. Bramki: pierwsza po dośrodkowaniu z rzutu rożnego druga z karnego.

Pomyłkowo wpisałem info tutaj.
Strony: 1